Er komt een nieuwe Google Maps aan

Vernieuwd - Google Maps In twee video´s legt Google uit hoe de nieuwe Google Maps er uit zal zien. Zo te zien wordt er meer met suggesties gewerkt, die direct zichtbaar gemaakt worden op de plattegrond. Dit werkt met een interactieve kaart. Je klikt daarvoor op de plek waarover je meer informatie wilt krijgen. Via een knopje toon je op de kaart route mogelijkheden per verschillend vervoersmiddel: fiets, auto, lopend en openbaar vervoer. Ook is er een optie om de omgeving in 3D te bekijken. Op zich ziet het geheel er wel gelikt uit.

google maps zoeken vernieuwd

Google maps en zoekgeschiedenis

Er wordt met Google maps gewerkt met je zoekgeschiedenis. Nu is dat een optie waarover ik niet altijd blij ben. Dit veroorzaakt bij mij in ieder geval dat ik soms gewoon zaken helemaal niet meer in beeld krijg. Omdat Google “zo goed weet wat ik wil” door rekening te houden met mijn zoekgeschiedenis. En daarmee de resultaten van de gevonden onderwerpen beperkt en bepaalt.

Tijdstip uitrol Google Maps

Er worden nog geen data gegeven wanneer de uitrol van deze versie is. Maar waarschijnlijk is dat deze zomer.

Je kunt een uitnodiging aanvragen om de nieuwste Google maps alvast te bekijken. Wel schrijft Google : hoewel de nieuwe versie van Google Maps binnenkort over de hele wereld zal uitrollen, is deze mogelijk nog niet beschikbaar in uw land.

uitnodiging aanvragen om nieuwste Google maps te bekijken

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>