Facebook vrienden verbergen

facebook vrienden verbergen Facebook vrienden verbergen voor anderen kun je gedeeltelijk. Dat is ook wel begrijpelijk, want facebook is een sociaal medium en draait om vrienden en contacten. Het meest beperkend is dat op je vriendenpagina “Alleen ik” instelt. Je vrienden zien dan alleen gemeenschappelijke vrienden. Je kunt zelf wel al je vrienden blijven zien.

Dit werkt zowel voor het vakje bovenin als in het grotere vriendenvak op de tijdlijn. Een nieuwe vriendschap kan nog wel vermeld worden op te tijdlijn van de betreffende vriend, wanneer niet zijn of haar vrienden afschermt.

  • Je kunt het vriendenoverzicht zien door bovenin onder het vriendenvakje op de link “vrienden” te klikken.
  • Kies daarna voor : Allen ik

facebook vrienden verbergen voor andere facebook gebruikers

Facebook vrienden verschillende mate zichtbaarheid

Door voor alleen ik te kiezen zie je alleen zelf je vrienden. De andere mogelijkheden zijn:

  • Openbaar – dan ziet iedereen je vrienden.
  • Vrienden – dan zien al jouw vrienden je andere vrienden
  • Aangepast – Wanneer je voor aangepast kiest kun je nog uitgebreider bepalen wie niet je vrienden zien. Wanneer je er voor kiest dat vrienden je vrienden mogen zijn, kun je hiermee bepaalde vrienden uitsluiten. Ook kun je hiermee een groep vrienden uitsluiten. Dit doe je door die vrienden in een lijst te plaatsen. En je vrienden niet te delen met die lijst. In het voorbeeld hieronder is de lijst kennissen uitgesloten.

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>