Google Plus bedrijfspagina

Google Plus Knop bedrijven paigina Op Google Plus kun je naast een persoonlijke pagina´s ook verschillende andere Pagina´s maken. Dit kunnen een bedrijfspagina, organisatie pagina of merken pagina zijn. Naast de sociale contact mogelijkheden gebruiken mensen Google Plus omdat het de zoekresultaten positief beïnvloedt.

Overweging keuze Google Plus voor bedrijven

Google vertrouwt teksten en andere inhoud die bevestigd wordt met +1´s door volgers en vrienden in je netwerk. Dit bevestigt voor Google dat je een echt persoon of bedrijf bent. Daarvoor krijg je op het gebied van SEO meer waardering vanuit de Google zoekmachine terug. Je wordt dus beter gevonden in de zoekresultaten. Deze ranking vindt niet plaats op inhoud maar op basis van wat anderen ervan vinden. Met meer +1´s stijgt je website binnen de ranking van de zoekresultaten bij de Google zoekmachine.

Hoe werkt de +1 knop.

Google Plus gebruikers kunnen overal op het internet klikken op +1 voor dingen die ze leuk vinden, er mee eens zijn of aan anderen willen aanbevelen. Dit kan een +1 knop op een website, of een Google Plus bedrijfspagina zijn. Ook kan je toegevoegd worden aan een cirkel van een andere Google Plus gebruiker. Dat bevordert ook het vertrouwen en  waardering van Google. Gebruikers kunnen zien hoe vaak op een +1 knop is geklikt door anderen. Het zijn voor Google´s signalen waarop bezoekers hun voorkeur en vertrouwen duidelijk maken.

Starten met Google Plus

  • Zorg voor een Google+ account. Google+ krijg je automatisch wanneer je een Google account aanvraagt.
  • Daarna maak je een bedrijfspagina. Hiervoor zijn verschillende categorieën. Het kan interessant voor locale onderneming te kiezen.  Google koppelt dan je bedrijf op basis van je telefoonnummer automatisch aan Google Maps.
  • Nodig al je vrienden en contacten uit om deze pagina met +1 aan te bevelen.
  • Zet een +1 knop op je website
  • Zet je Google + pagina onder je email handtekening.
  • Je trekt meer aandacht op Google Plus wanneer je inhaakt op de actualiteit. Plaats een berichtje over iets wat op dat moment gaande is.

Heeft Google + altijd de voorkeur?

Natuurlijk niet. Kies bijvoorbeeld voor andere sociale media :

  • Wanneer je publiek of sociale contacten voorkeur geven voor een ander medium
  • Wanneer je veel meer plezier hebt in het gebruik van een ander medium. Enthousiasme straal je uit en bevordert contact.
  • Wanneer een ander medium meer past bij wat je publiceert of uit wilt stralen

Ook zijn er mensen die het niet prettig vinden afhankelijk te zijn van één bedrijf, in dit geval Google. Google domineert de zoekmachine wereld. Je kunt bedenkingen hebben om ook op het gebied van Sociale media die macht te vergroten. Je hebt altijd de keuze om het wel of niet te doen.

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>