Google plus pagina verwijderen

Google Plus Pagina Verwijderen Alleen de eigenaar van een Google Plus pagina kan deze verwijderen. De hele pagina inhoud wordt verwijderd bij deze actie.. Dit geldt voor alle foto’s, video’s, volgers en het paginaprofiel. Ook alle beheerders van deze pagina worden ook zonder melding verwijderd. Dit heeft geen invloed op de gebruikersprofielen van de beheerders.

Google plus pagina´s verwijderen werkt als volgt:

 • Meld je aan bij Google+
 • Zorg ervoor dat je Google+ als je pagina gebruikt.
 • Klik rechts bovenin op het vierkantje dat aangeeft dat je je op de pagina bevindt

Google+ Pagina Verwijderen 1

 • Klik op de link Pagina Instellingen.
 • Scroll helemaal naar onderen op de pagina met instellingen
 • Klik hier op de link Pagina verwijderen

Google+ Pagina Verwijderen 2

 • Bevestig dat je deze pagina wilt verwijderen.

 

Was dit artikel nuttig?  Dan vindt de schrijfster (Ellen) een reactie of klik op een van de sociale media knopjes leuk.

7 reacties

 1. Rob van Dam

  Hoi Ellen,
  Bedankt!
  Op de bevestigingspagina lijkt het erop dat google je gehele account gaat wissen maar dat is niet het geval. Het is alleen de account gekoppeld aan deze pagina.

  MvG,
  Rob van Dam

 2. Alfred

  Ja, de toevoeging van Rob van Dam is wel belangrijk…

 3. Pakketje

  Bedankt voor deze geweldige tip. Ik gebruik Picasa Webalbums, het delen daarvan is voldoende. Al die kringen en gedoe en automatische updates van mijn telefoon heb ik NIET om gevraagd. Maar ik kon nergens vinden hoe er vanaf te komen. Dank!

 4. Trish

  Maar wat bedoelen ze met account gekoppeld aan deze pagina? Ik heb onder mijn account 2 pagina’s. Een daarvan moet worden afgesloten. Als ik dat doe, ben ik dan ook de andere kwijt?

 5. Gerline

  Er staat dat ik gewoon door moet betalen terwijl ik niet eens is 1 keer betaald heb wat moet ik doen… ik ben 13 dus ik zou het niet weten

  • Ellen

   Gerline, voor Google Plus hoef je niet te betalen. Het is daarom onduidelijk waarover je het hebt in je reactie. Zoek eerst eens uit waarvoor betaling gevraagd wordt. Is het iets waarvoor je je aangemeld hebt? Of is het een spammail?

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>