Categorie: Google Plus

Google Plus profiel en Google Plus bedrijfspagina opzetten

Google plus pagina verwijderen

Google Plus Pagina Verwijderen Alleen de eigenaar van een Google Plus pagina kan deze verwijderen. De hele pagina inhoud wordt verwijderd bij deze actie.. Dit geldt voor alle foto’s, video’s, volgers en het paginaprofiel. Ook alle beheerders van deze pagina worden ook zonder melding verwijderd. Dit heeft geen invloed op de gebruikersprofielen van de beheerders.

Lees verder

Google Plus bedrijfspagina

Google Plus Knop bedrijven paigina Op Google Plus kun je naast een persoonlijke pagina´s ook verschillende andere Pagina´s maken. Dit kunnen een bedrijfspagina, organisatie pagina of merken pagina zijn. Naast de sociale contact mogelijkheden gebruiken mensen Google Plus omdat het de zoekresultaten positief beïnvloedt.

Lees verder

Google Plus, voordat je het weet zit je er aan vast

Google plus is Google minIk was al lang in bezit van een Gmail account. Omdat dit onoverzichtelijk werd wilde ik er nog een bij. Er staat wanneer je uitlogt bij je Gmail account een linkje: een account maken om dat te doen. Dus zo gezegd, zo gedaan.

En dan ontdek je dat in dit nieuwe account al 6 mails van Google staan. Allemaal aansporingen om van Google Plus gebruik te gaan gebruiken. Ik had nog geen tijd gehad me in echt Google Plus te verdiepen.  In zo´n mailtje las ik dat je er een video over kon zien. Ach maar eens bekijken dacht ik.  Hierdoor werd ik er met mijn neus op gedrukt dat ik een Google Plus account er gratis bij had gekregen. Ik vind het irritant dat er van alles automatisch aan vast geknoopt zit, wanneer je alleen een mail account wilt. De mogelijkheid tot koppelen is mooi. Maar laat het een keuze blijven.

Lees verder