Instellingen stopt steeds – Samsung android (Settings keeps stopping)

Waarom krijg ik de “Instellingen stopt steeds ” fout?

Je krijgt de Instellingen stopt steeds fout vanwege een probleem met een app. Het kan ook worden veroorzaakt door een system-update or an app-update.

De foutmelding heeft twee opties : App info en App sluiten.

2022 Digital Wellbeing / digitaal welzijn

In 2022 kan de Settings keeps stopping fout worden veroorzaakt door de Digital Wellbeing app. De laatste Digital Wellbeing update kan ervoor zorgen dat de instellingen crashen. Dit probleem is o.a. bekend bij de samsung galaxy a01 core smartphone.

Dit is een app die o.a. in de gaten houdt hoeveel schermtijd je op een dag krijgt. Het draait dus om je eigen welbevinden. Je kunt er je smartphone verslaving mee aanpakken. Deze app helpt mensen om gezonder te zijn, zowel in hun echte leven als in hun digitale leven. Digital Wellbeing is in principe geen losse app, maar vind je in het instellingenmenu.

Hoe repareer je “Settings keeps stopping” op Samsung

Om het Settings keeps stopping probleem op Samsung (vanaf maart 2022) op te lossen moet je de Digital Wellbeing. Deze app verwijderen. Je kunt ook wachten op een nieuwe app or system update.

nachtmodusschakelaar – probleem uit 2019

In maart 2019 voegde een update per ongeluk een nieuwe nachtmodusschakelaar toe aan het snelle toegangspaneel. Als je het paneel voor snelle toegang hebt geopend en de instellingen voor de knopvolgorde hebt gebruikt om het nieuwe nachtmoduspictogram naar het actieve paneel te slepen, zullen je instellingen crashen.
Een oplossing hiervoor is om de ontwikkelaaropties te openen en de nachtmodus uit te schakelen.

Een andere app of update geeft het probleem

In sommige gevallen kan een eerdere app- of systeemupdate er voor zorgen dat je instellingen zijn gestopt. Als dat het geval is, kun je de app die het probleem veroorzaakt verwijderen of de update ongedaan maken.

 

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>