Landelijk meldpunt Internetoplichting

Landelijk meldpunt internetfraude Het Meldpunt Internetoplichting is opgericht door de politie en het Openbaar Ministerie in samenwerking met Marktplaats. Hiermee wil men het vertrouwen in de handel via internet beschermen. Via het meldpunt kunnen gedupeerden online een melding en aangifte van internetfraude doen. Het meldpunt richt zich op advertentie marktplaatsen en webwinkels.

Meldingen komen binnen op één punt. Daardoor kunnen verbanden tussen verschillende soorten internetoplichting makkelijker gevonden worden.

Het meldpunt internetoplichting is te vinden op politie.nl

Ook kan het zinvol zijn om een klacht in te dienen bij consuwijzer of klachtenkompas. of opgelicht.

Voor Belgische webwinkels kun je bij het Belgische meldpunt terecht.

Controlemogelijkheid voor aankoop of verkoop

Naast de mogelijkheid van aangifte is er ook een checkfunctie. Hier kun je voordat je een aankoop doet bij een handelssite of webshop controleren of er meldingen over deze (ver)koper zijn gedaan. U kunt de volgende gegevens controleren :

 • Bankrekeningnummer
 • IBAN-nummer
 • E-mail adres
 • Telefoonnummer
 • URL van de webwinkel

Deze controle kan uitgevoerd worden op :
www.mijnpolitie.nl/controleer-verkopersgegevens

Naast deze controle kunt u ook op internet zelf zoeken.  Zoek op de naam van het bedrijf in een zoekmachine. Kijk wat anderen  schrijven over het bedrijf in bijvoorbeeld forums en review websites.

Voorkom internetoplichting

Oplichting komt het meest voor bij websites waarbij je vooraf moet betalen. Zo gebruiken oplichters vaak websites voor het boeken van reizen of  het verhuren van vakantiehuizen.

 • Weet met wie je zaken doet. Controleer gegevens als telefoonnummer, adres, kvk nummer
 • Kijk of de website een webwinkel keurmerk heeft, en controleer op de keurmerkwebsite of deze webwinkel ook echt lid is (en niet frauduleus een keurmerk heeft geplaatst)
 • Zoek  op Google of er klachten over de webwinkel zijn
 • Betaal niet contant, maar via een tegen diefstal beschermde betaalmogelijkheid
 • Maak geen geld vooraf over aan een onbekende .
 • Wanneer iets te mooi is om waar te zijn, is het meestal niet waar
 • Stuur geen producten op voordat geld op je rekening staat.
 • Controleer wegens fraude bekende bankrekeningen, e-mail adressen
 • Raadpleeg de checkfunctie op www.mijnpolitie.nl en ander hierboven genoemde meldpunten.

Een melding leidt niet altijd tot strafrechtelijk onderzoek. Maar het kan er wel voor zorgen dat Marktplaats bepaalde accounts afsluit. Ook kan het leiden naar onderzoek van banen naar verdachte transacties. Er zijn al verschillende aanhoudingen door de politie gedaan naar aanleiding van meldingen. Het meldpunt ontvangt 40.000 meldingen per jaar.

 

Was dit artikel nuttig?  Dan vindt de schrijfster een reactie of klik op een van de sociale media knopjes leuk.

65 reacties

 1. Ton Keizers

  Melding van ICS Secure cards ontvangen waarin mijn persoonsgegevens worden gevraagt.
  Dit is dus een geval van fraude. Ik heb geen ICS cards enz…
  Ruben Sloss
  ICS Cards Nederland
  Postbus 23225
  1100 DS Diemen

 2. Anton Kranenburg

  Ik heb eveneens diverse mailtjes van zgn ICS cards ontvangen, ook deze heb ik bewaard in een afzonderlijke file. Dus voor een ieder: wees voorzichtig met Uw gegevens.

 3. c.s.s. verstappen

  mail van = microsoft windows internationale direction de la promotion de l’internet et du jeux direction de loterie loterie internationale microsoft .

  voor mij = wij zullen contact met u op deze huidige brief om u te informeren dat u ontvangt de som van 250.000 euro aan de loterij MICROSOFT WINDOWS.Dit is dus geen spam of virus,gaat hierbij bestand uw winnende kennisgeving. Om uw prijs te claimen kunt u contact opnemen met de heer Jean Michel LEDOUX tel:00225 40 13 09 01 of 44 702 406 7076 of 44 702 403 1757 .
  REAGEER NET ALS IK NIET , omdat het fraude moet zijn zomaar uit het niets zou ik een groot geld bedrag gewonnen hebben !!!

 4. Robijn

  Wells Fargo’s Digital Channels Group Fraud Operations. Weer zo’n foute email waarin gevraagd wordt e.e.a. ten aanzien van je account te verifieren.

 5. Djengo

  Betreft een mijnheer J.R.J. van de Beek uit Coevorden.
  Telefoon 06 33891439 en bankrekening NL33INGB0651126088.

  Mijnheer licht ook de boel op en geeft als woonadres Jeroen Boschstraat 34, 7741XP, Coevorden op. Bij verder onderzoek lijkt dat adres leeg te staan. Wie kent deze Asshole! heeft mij teveel geld gekost voor “gebakken”lucht

  • Djengo

   Hallo,
   Nader onderzoek wijst uit dat betreffende kwajongen niet uit coevorden komt, maar woont aan de Godsweerdersingel, 6041 GL te Roermond. Voor belangstellenden is na overleg het huisnummer te bekomen.

 6. Han

  Oorstrelend van Alexander van Veen levert bestelling niet. Website oorstrelend.eu is uit de lucht. Mail en telefoon wordt niet beantwoord. Logo van Stichting Webshop Keurmerk had ik helaas niet gecontroleerd: bedrijf was net geroyeerd toen ik mijn bestelling deed…

 7. petra

  marco jansen grote oplichter heeft vele mensen opgelicht met oa merkhorloges vooraf betalen en na je producten kun je fluiten we zijn bezig op facebook om alle mensen op te roepen die door deze marco jansen nl84ingb0750558997 getroffen zijn en hopelijk ons geld terug kunnen krijgen

  • ook ik ben opgelicht door deze l.......

   ook ik ben opgelicht door deze l………. Marco Jansen 100,00 euro
   als het goed is, is dit zijn adres
   R.R.S Vlijter
   leutherweg 165
   5915 CE Venlo

   • petra

    mooi zo ik ga het uit zoeken of hij daar woont een bezoekje kan nooit geen kwaad en een paar tanden minder

    • ook ik ben opgelicht door deze l.......

     naam staat op nl84ingb0750558997
     heb ook aangifte gedaan maar denk dat je er niks van hoort
     heb ook al lopen zoeken maar nog niet gevonden, maar we gaan door, vieze schoft dat hij is

 8. R.C. Midavaine

  Deze webwikel verstrekt misleidende informatie d.m.v foto’s van producten. Wanneer je deze besteld krijg je een heel ander, waardeloos artikel toegestuurd. Reclameren helpt niet/

 9. Ron

  Ik heb circa 2 jaar geleden op Marktplaats kentekenplaten uit Dubai (en eentje uit Sharjah) aangeboden. Deze zijn voor 20 EUR gekocht door een heer Van Dam. Het verzendadres van de koper was in Nieuwkoop. Betaling zou via bankoverschrijven komen, zo werd gemaild via Marktplaats. Nadat het pakketje is geleverd (aangetekend) en betaling uitbleef heb ik nog 3 emails gestuurd. Uiteindelijk heb ik het adres Gegoogled. Hierbij kwam ik uit bij een bedrijf (wapenhandel) op hetzelfde adres en met de naam zoals op het verzendadres: VDW. Ik heb toen telefonisch contact gehad met een heer Van Dam, dit bleek echter niet de juiste persoon te zijn. Er werd gezegd dat de zoon of kleinzoon kentekenplaten verzamelde en mijn vraag om de betaling te voldoen en contact te zoeken zou worden doorgegeven. Helaas is dat niet gebeurd, althans ik heb nooit meer wat vernomen. Ook niet na een laatste email waarin ik aangaf dat ik overweegde aangifte te doen bij de politie. Omdat het om een respectabele firma ging, nam ik aan dat er dingen waren vergeten, door drukte of wat dan ook. En omdat het bedrag laag was (20 EUR plus 7 EUR verzendkosten voor een aangetekend pakketje) heb ik alles op zijn beloop gelaten. Uiteindelijk is er nooit gehoor gegeven aan betaalverzoeken. Ik vind het erg jammer dat iemand het adres van een bedrijf (eigen of andermans) gebruikt maar dit is de verantwoording van de koper die een bestelling plaatst op internet, en niet mijn verantwoordelijkheid als verkoper. Ik vind het spijtig dat ik hier een bericht moet plaatsen maar na 4 herinnerings emails, 1 telefoontje en 2 jaar wachten denk ik dat dit de juiste afhandeling van een geleverde bestelling zonder betaling.

 10. danielle wiersma

  Ik wil iedereen waarschuwen voor lichters stel ik was een vriendin met nathalie en zij heeft mij opgelicht door dat ze mij adres heeft gebruikt om contraten aftesluiten en en geld gestolen heeft samen met haar vriend albertus feenstra en hij heeft twee namen emiel van der bij en altijd had ze leugens en valse beloftes dat ze terug gaat betalen na twee weeken was ik het zat en ik heb toen aangiften gedaan bij de politie zij moet binnenkort voor de rechter voorhouden en ik wil haar en de vriend nooit meer te zien en ik wil jullie uitkijken voor deze oplichters stel en de namen zijn nathalie chmilewski uit franeker en albertus feenstra hij gebruikt twee namen zoals emiel van der bij uit stiens en daarom ik mensen waarschuwen en voor je weet ben je het volgende slachtoffer

  • henk wiersma

   Nathalie chmilewski is zo geworden door haar vriend albertus feenstra emiel feenstra uit stiens hij is gewoon oplichter loverboy en hij heeft haar helemaal in gepraat en zij gelooft hem maarja zij moet het maar weten ik heb al tijdje terug gewaarschuwd

   • henk wiersma

    Maar zij wist het veel beter en nu moet ze maar op de blaren zitten eigen schuld nathalie chmilewski uit franeker zij werkt voor bloementrep in franeker als vrijwilliger in de horeca

    • henk wiersma

     De oplichter albertus feenstra emiel van der bij hij woond in stiens en werkt bij de kinderboedererij waar gehedicapten werken

  • Sietske de jong

   Die Danielle is nu zelf ook oplichtster geworden zij steelt van ouderen mensen ik haat haar zo erg nu

 11. sylvia

  Ik denk dat ik ben opgelicht. Ik heb iets besteld op deze site maar helaas niet goed gekeken of ik contact met ze kon opnemen en waar ze zitten. Betaald met creditcard en dit ging via rhytmbillpay.com en nadat ik betaald had zag ik pas dat het naar een chinees rekeningnummer gaat? Terwijl de site nederlands is en de schoenen die ik besteld heb ook een nederlands merk is? Ik heb gisteren besteld, maar ING zegt dat ik er niks meer tegen kan doen, ik kan het niet meer annuleren of terugvorderen.
  Wat moet ik doen en hoe kom ik erachter of ik opgelicht ben?

  • Elja

   Via een creditcard ben je toch verzekerd tegen oplichting? Dan krijg je toch je geld terug meen ik?

 12. Joris

  Mensen.

  Tonny of T Hoogervorst uit oosterlande,levert u geen product na het geld ontvangen te hebben,geeft geen reacties meer op mails. Iban nr is NL39INGB0655296107,maak daar dus GEEN geld naar over.

  hoop dat ik via deze weg mensen op de hoogte kan stellen van het wangedrag van deze L.L.

  Mvgr Joris

 13. roellie overkamp

  Albertus feenstra email van der bij is ook een zoon van mij en ik wil dat de relatie tussen nathalie en mijn zoon uit gaat want ik vind dat hij veel beter kan krijgen als vriendin en en ik vertrouw in de relatie heb ik niet hij kan beter een meisje uit stiens krijgen en van zijn leeftijd en dus naak het uit met haar en dumpen de groeten van ma

 14. esmee van dam

  Ik zie dat albertus veenstra emiel van der bij het volgende meisje als slachtoffer heeft gemaakt zie ik ik ben de ex vriendin van emiel van der bij abertus veenstra geweest 5 jaar geleden en nathalie chmilewski is het slachtoffer geworden van hij wat hij aanricht voor schade hij is die oplichter en hij maakt misbruik van meisjes en jonge vrouwen van zijn valse beloftes en leugens en mooi weer tespelen dat hij alles is en danielle wiersma nathalie chmilewski is het volgende slachtoffer geworden die emiel van der bij albertus veenstra is gewoon oplichter en soort loverboy die gestopt moet worden hij is niet te vertrouwen hij werkt voor kinderboerderij in stiens en hij woond in stiens en ik wil alle meisjes en vrouwen waarschuwen voor deze oplichter en uit kijken en trap er niet in in zijn mooie pratjes en ik was zijn ex vriendin geweest hij heeft bij mij faniceel schade aan gericht en door hem zit ik nu nog in schuld saniring en kijk uit aub voor emiel van der bij albertus veenstra de oplichter die slachtoffers maakt

 15. susanna van de bij

  Wat een klootzak die emiel van der bij albertus feenstra ik ben zijn nicht en hij heeft mij pinpas gejat en heeft meer dan zo.n 250 euro van mij spaar rekkening afgejat en ben er mega kwaat om wat hij heeft gedaan betaald dat bedrag terug of anders stap in naar jou moeder toe en ik ga aangiften doen en je moet oprotten ik wil jou nooit meer zien klotte neef je heb laast ook dingen op mijn naam besteld ik krijg nu steets deurwaarders aan mijn deur door jou emiel van der bij albertus feenstra je maakt meer slachtoffers nu en ik wil niets meer met jou te maken ik weet al waar je woond in stiens je ben gewoon een oplichter geworden dus rot op

 16. Sjaak Stam

  Heb artikelen gekocht die niet geleverd zijn. Bedrijf maakt gebruik van een telefoonservicedienst. Die leiden alle klachten door maar er wordt op geen enkel verzoek of klacht gereageerd. Bedrijf is niet gevestigd op het aangegeven adres Borchwerf 4 Roosendaal. Site ziet er professioneel uit maar het betreft een fake bedrijf. Door ratingbureau’s wordt het als een veilig bedrijf gezien. Is niet geregistreerd bij de KvK betalingen lopen via Stg Mollie Payments.
  Begrijp van de telefoonservice dienst dat er regelmatig wordt gebeld met klachten. Heb inmiddels aangifte gedaan van oplichting bij de Politie.

 17. detox kast

  Opgelicht OP MARKTPLAATS

  Betaald maar niet geleverd. Er zijn meerdere mensen de dupe van deze OPLICHTER:

  RJ ROSINDA met banknr. NL18ABNA0528727060

  528727060 van ABN AMRO

  Haar marktplaats alias is r_r_cl en soms Rosinda uit Lelystad / Almere

  Er zijn meerdere aangiftes tegen haar ingediend, dus steeds ééntje erbij zal ons dichter bij de oplichter doen toekomen.

  Mochten er grote bedragen een rol spelen zoek een deurwaarder met een no cure no pay systeem

 18. Pingback: Man aangehouden voor grootschalige oplichting en identiteitsfraude – 112zwollenieuws.nl
 19. Linda ketelaar

  Ze adverteren met merk laarzen en schoenen ze leveren niks of iets wat er totaal niet op lijkt en zeer slecht van kwaliteit is….geld ben je kwijt ze reageren natuurlijk niet vieze oplichters dus kijk uit en bestel hier niks…..

  • Johanna

   Idem. Schoenen besteld. Hele goedkope andere schoenen geleverd gekregen. Daarna eindeloos gemaild. Je kunt ze niet terugsturen, men biedt 30% retour aan. Had betaald met creditcard. De bank heeft onderzoek gedaan en het totale bedrag teruggestort.

 20. s.z

  ..Enige tijd geleden bij de http://www.mijndierenpenning.nl een bagde besteld, voor onze ziek hondje, ..om de eigenaresse en dat beestje zelf een kado te geven. kosten – rond 11 euro.
  En tot de dag van vandaag nog niets afgeleverd gekregen.
  ..Van morgen een mailtje van hen, dit stond er onder andere in: :
  ” ..omdat onze kantoren en opslag in Miami USA zijn, kan de verzending ongeveer 5-7 dagen duren.
  Op de site staat dat t binnen 24 uur gedaan gaan worden.
  ..Ik begin al vermoede te krijgen dat ik naar mijn geld kan fluiten..
  En de website eigenaar kan ik nergens opsporen.
  Mensen, doe bij hen geen boodschappen voor je viervoetige vriend en mocht t je lukken om die klootzak uit de lucht te halen – vooral doen!
  Het is elke keer een tientje, dat ie binnen krijgt
  ..Net niet veel om daarover te gaan klagen
  maar veel genoeg om lekker achter jullie ruggen te spekken..

 21. Rob

  Pas op voor WhyDonate en hun website whydonate.nl. Dit zijn oplichters.

  Op de website kan men zich registreren om vervolgens een maand lang gratis een portal te gebruiken voor crowdsurfing (donaties) voor een goed doel.
  Nadat de maand is verstreken wordt echter ongevraagd, en zonder toestemming, de registratie met een maand verlengd waarbij tevens een factuur wordt verzonden van Euro 9,95 + BTW. Het bedrag wordt vervolgens automatisch geincasseerd van de rekening die men opgaf voor de te storten donaties die uit de crowdfunding actie zijn gekomen.
  Er bestaat op de website geen enkele mogelijkheid om de registratie te beeindigen. Bovendien is de informatie over de registratie en de verlenging opzettelijk verwarrend en onduidelijk gemaakt. Gaat men naar het overzicht van de verlengingen en facturen dan leidt het pure bekijken van de factuur zonder waarschuwing dienaangaande automatisch tot een bevestiging dat je de factuur accepteert.
  Op mijn verzoek per email om de automatische incasso ongedaan te maken en mijn registratie geheel te verwijderen werd positief gereageerd met de mededeling dat e.e.a. was uitgevoerd. De registratie bleek naderhand echter niet te zijn verwijderd en enige dagen later werd het bedrag alsnog van de rekening afgeschreven door PAY.NL. De incasso door de bank terug laten storten was gelukkig wel mogelijk.
  Aan deze organisatie zijn een tweetal namen verbonden: Daniel Boham en Niels Corver

  • Anoniem

   Oplichters vind ik een sterk woord, maar ik voel me wel gepakt.
   Een tientje extra kosten t.o.v. 1 kleine gift, dat betekent dat er in verhouding teveel aan de strijkstok blijft hangen.
   Ze zijn niet transparant in hun kosten, dus na 2 keer een gift te hebben ontvangen, en 2 keer een ontevreden gevoel, zet ik mijn pagina stop. Gelukkig zijn er betere alternatieven.

  • H.A.

   Worden de donaties wel uitbetaald aan jullie? Of is dat ook een oplichting?

 22. jacobus

  Bestelde bij Kado Idee Nederland een theemuts,betaalde deze en sindsdien niets meer vernomen!! Gebeld alsmaar in gesprek e-mails gestuurd geen reactie!! Zo pas op met deze firma!!

  • Ik

   Maar maar maar, bekijk de site eens. Dan weet je toch dat het nep is.

   EN GEEN KEURMERK OF NIKS TE VINDEN.
   Staat er ergens een keurmerk klik daar niet op maar ga in een nieuwe browser naar de site van het keurmerk en zoek of ze werkelijk lid zijn.
   ( kan vaak in ledenlijst )

 23. Mimi

  Is maar al te graag opzoek naar je creditcard gegevens en identiteit. Leuk jasje FAKE !!

 24. monique

  D plakfoliewebshop zijn oplichters, dieven, uitbuiters kortom schorem.!! mensen LET OP.!!! hier niets kopen. Geef dan je geld maar aan mij. Mocht je later spijt hebben, dan krijg je van mij wel de helft terug.!! beter als niets terug en geen product…

 25. Ik

  Wat zijn mensen toch domme wezens.
  Kopen ze schoenen op sites met een naam die totaal niets met schoenen te maken heeft.
  En maar klagen.
  En als ik hier in de lijst van klagers naar hun foto kijk zijn het niet eens oudjes. Dacht dat jullie leeftijds categorie toch wel wijzer was.
  En marktplaats, hoe dom ben je om geld over te maken.
  Kom maar halen en niks pinnen. En niks app betaling, gewoon handje contantje. Wil je dat niet, dan hoepel maar op.
  Wil je wat kopen dan zeg je dat je het wil komen halen, ook al is het nog zo ver. Je moet die dag toch in de buurt zijn, oplichters haken dan snel af.

 26. emma de jong

  Ik ben opgelicht door emiel van der bij heeft een tweede fake naam albertus feenstra uit stiens ik ben voor €1000 euro opgelicht ik heb een dure merk apple telefoon aan hem verkocht bij thuis komst was 10 echt geld en de rest fake geld was ik voel echt genaaid erdoor door hem en gelukkige heb zijn adres om mensen uit moet kijken voor deze oplichter en hij is volgens mij ook pedo hij had laast tiener meisje wat hij een kus op de mond gaf en ik vertrouw deze persoon niet toen ik bij hem aan de deur was en deze oplichter pedo moet gestopt worden adres
  Emiel van der bij albertus feenstra
  Hege hearewei 1a
  9051aa stiens

  Ik ga sowieso aangiften binnenkort doen wegens oplichting en fraude en ik heb mijn telefoon terug gekregen met moeite dus let op!

 27. Jessica

  Kijk uit voor de persoon die zich zelf Ekaterina Boustandis of VD Stelt noemt via marktplaats. Adres Anjerstraat 4, 3333GD Zwijndrecht

  IBAN:NL35INGB0653386540

  Wenst de betaling te doen via Gelijk oversteken om vervolgens te doen alsof t pakketje nooit binnengekomen is terwijl de track en trace code duidelijk aangeeft dat het pakketje allang in ontvangst genomen is. Zo probeert ze dus de verkoper te belazeren. Zonder enige melding te doen bij de verkoper wacht ze geduldig af tot dat marktplaats dan automatisch na een week het geld terugstort naar haar. Als de verkoper informeert naar de ontvangst en vraagt om het pakketje te bevestigen wordt er genegeerd. Marktplaats bereiken is super moeilijk dus je kan als verkoper niets! als ik niet had gecheckt waar mn geld bleef dan was ik er nooit achter gekomen dat de koper had gemeld het pakketje niet ontvangen te hebben. Nadat ik helemaal tekeer ben gegaan verbaal tegen de koper heeft ze zonder een woord te zeggen, ik denk uit angst voor mijn uitingen dat ik aangifte zou doen en haar adres zou openbaren, alsnog het pakketje bevestigd. Duurde even maar ik denk dat ze te bang was. Als ik een dag langer gewacht had dan had Marktplaats het geld automatisch teruggestort op haar rekening omdat ik geen actie had ondernomen als verkoper. Dit is een hele vieze en sluwe truc en ik wil iedereen behoeden voor deze persoon! De namen die ze gebruikt zijn sowieso vals. En als je haar IBAN googlet dan krijg je ook een fraude post van 6 jaar geleden door iemand anders die gedupeerd is door deze persoon. De naam die door het slachtoffer gemeld was kwam mij niet bekend.

  • Ook de Sjaak

   Ik kom hier terecht door te googlen op bankrekeningnummer. Ik ben recent ook door deze persoon opgelicht op marktplaats. Beweerd een pakje nooit te hebben ontvangen en eist geld terug. Deze persoon valt ons nu lastig door veel te bellen zowel mobiel als op ons thuis nummer wat hij (ja het is nu een hij) via internet heeft kunnen vinden. Gebruikt ook een ander marktplaats account om je te benaderen. Deze persoon belt tig keer achter elkaar en als je opneemt word je bedreigt. Meneer komt wel even de boel kort en klein slaan. Oppassen dus mensen! Wij hebben aangifte gedaan. En het lijstje is lang: oplichting, bedreiging, stalking etc.

  • Katerina

   Ten eerste is het rekeningnummer een tussen rekening van Marktplaats! Ten tweede vind ik het heel naar dat jij m’n gegevens op internet zet, en mij uitmaakt voor alles en nog wat. Ik heb netjes betaald via gelijk oversteken en moest inderdaad bevestigen als ik de oorbellen binnen had. Ik heb dit bevestigd maar ook erbij vermeld dat de oorbellen beschadigd waren, en niet zo een beetje ook, en dat de achterkant kapot was. Dit is mij goed recht ook, aangezien jij de oplichtster bent in dit verhaal. Ik heb foto’s gemaakt en marktplaats is hiermee aan de slag gegaan! Zij zullen niet zomaar jou niet uit betalen of blokkeren of wat dan ook. Ik heb nooit geld terug gekregen en dat was ook niet de reden dat ik een melding maakte want ik heb het geheel op eigen risico gekocht. De reden was om andere kopers te waarschuwen. Ik verzoek jou dan ook graag mijn gegevens te verwijderen op het internet, zo niet dan zal ik hier verder mee door gaan!

 28. Geurt

  Tot mijn schrik kom ik tot de ontdekking dat ik al zeker 2 jaar ruim 16 euro per maand betaal aan Exclusives & Benefits. Uiteraard heel stom van mij dat ik er nu pas achter ben gekomen, maar afschrijving is gegaan van mijn CC en viel mij in eerste instantie niet op.

  Ik heb Exclusives & Benefits gebeld en kwam erachter dat communiceren bijna niet mogelijk is, het betreft geen NL bedrijf, het is bedrijf uit Frankrijk en men spreekt zeer beperkt engels.

  De medewerkers konden mij niet terug vinden, heel vreemd, want er is toch echt van mijn CC geincassserd.

  Ik zou niet weten hoe ik hier aan kom, ik heb nooit bewust om een link geklikt om een abonnement aan te gaan, als ik de website lees zou ik ook geen enkele reden weten om gebruik te maken van deze ‘service’.

  Men wees mij op de samenwerkingspartners, tot mijn schrik stond uw bedrijf hierop. Ik kan mij niet voorstellen dat u er bewust van bent dat u samenwerkt met deze ‘dieven’.

  Wellicht werkt u ook niet met Exclusives & Benefits samen maar maken ze misbruik van uw naam, mijn vermoeden is dat het laatste het geval is. Mijn advies is om hier melding van te gaan maken. Mocht u wel met deze organisatie samenwerken dan is mijn advies om hier direct mee te stoppen. Hieronder de communicatie met het bedrijf waarin ze misbruik maken van de naam Zalando

 29. Een vertrouwelijke informatie

  Let op voor deze oplichtster uit Franeker Friesland zij heet Nathalie Chmilewski een Pools vrouw en zij heeft uit de kassa geld gestolen van het zwembad bloemketerp Franeker heb ik haar dat geld in de haar eigen zakken doet en volgens weer terug boekt en zij steeld ook producten uit winkels Van Franeker let op ik heb haar adres van haar ik heb haar gevolgd tot haar appartement
  Ik vond haar niet te vertrouwen al en ik weet dat ze ook oudere mensen aan deur oplicht en misleidend tot toe gang in de woning
  Nathalie Chmilewski
  It ankerplak 47
  8802NV Franeker

  Dus let op voor deze oplichtster uit Franeker

  Ik wil Iedereen uitkijken en haar aanpakt zij moet echt nu stoppen met wat zij doet en ik ga sowieso melden bij de politie

  Met Een vriendelijke groet een vertrouwelijke informatie bron die naar waarheid is

  • Een vertrouwelijke informatie

   Zwembad bloemketerp Franeker let op haar ik heb het zelf gezien dat zij geld uit de kassa gestolen heeft En ik haar eigen broekzak gedaan en volgens weer terug boekt En vanaf jullie kassa stysteem verwijderd rond de €50 euro heeft zij gestolen heeft van jullie bv Zwembad bloemketerp Franeker Dus opletten geblazen nu zij is niet geschikt voor jullie bv zijn steeld waarschijnlijk ook uit kluisje van jullie gasten

 30. Emiel

  Nathalie Chmilewski
  It ankerplak 47
  8802NV Franeker

  Sex werkster uit Franeker +oplichters die spullen steelt van mensen en je valse beloftes doet die ze nooit na komen dus zo werken Poolse vrouw zijn niet te vertrouwen

 31. Duin

  appartement gehuurd in Hoogeveen via Facebook. Moest geld overmaken naar spaans nummer maar blijkt dus een oplichtersbende te zijn. Dus pas op. Tussenpersoon heet Ana, adres is Ericalaan,
  7906 NC Hoogeveen. Ze wilden geen huisnummer geven.

 32. EMIEL VAN DER BIJ stiens

  Ik waarschuw iedereen die met deze vrouw om gaat een golddiger en oplichter uit Franeker weg zij oplicht iedereen die met haar om gaat een ex vriendin van ik ben Emiel van der bij en ik wie haar nooit meer tegen komen die hoer neukt met iedereen en haar nieuwe adres is NATHALIE CHMILEWSKI
  Groot Sjaerdema
  8801 HS Franeker dus kijk maar uit voor deze gold digger hoertje uit Franeker

 33. Jan

  Ik heb bij CFD-Profit een bedrag van 250 euro gestort en kon op de website van cmedia handelen in CFD’s dit ging leuk tot ik ging opnemen eerst 50 dollor toen 300 dollor en nu staat mijn account op ruim 800 doller en hebben de ratten een zogenaamd credit van 300 erbij gezet waardoor ik niet meer kan opnemen,ze bellen elke keer met een ander nummer soms hollands soms engeland,het zijn gewoon Pure oplichters ik had als account manager een indiaas klinkende man die zichzelf Zac Morris noemde,nou Morris kan hij niet heten ! Pas op voor deze Oplichter als je CFD-Profit voorbij ziet komen klik vlug door het zijn OPLICHTERS.

 34. Sietske de jong

  Zij is een Golddigger kijkt uit voor deze vrouw uit Leeuwarden een oplichter die geld van je vraagt een oplichtster danielle Wiersma uit Leeuwarden wees gewaarschuwd trap er niet in

 35. Sietske

  Ik wil iedereen waarschuwing voor deze golddigger en oplichtster Danielle Wiersma uit Leeuwarden zij steelt geld en oplichtster en die bij iedereen geld vraagt en nooit terug betaald kijk uit zij is een zware oplichtster en golddigger en steelt van ouderen mensen van hun pinpas en zegt dat ze van de bank is kijkt uit voor Danielle Wiersma uit Leeuwarden zij maakt vele slachtoffers en vertrouw haar niet met haar leugens een narcistische persoonlijkheid dus wees gewaarschuwd voor die verschrikkelijke vrouw van Danielle Wiersma uit Leeuwarden ik post haar foto online dan is zij vanaf nu herkenbaar als oplichtster en golddigger zij

 36. Eva

  Als u bent opgelicht, kunt u mogelijk uw geld terugvorderen. Als u enig bewijs heeft van de transactie van de oplichter. icwrecovery•com is een gerenommeerde herstelorganisatie die u kan helpen bij het traceren van uw geld en het identificeren van de oplichter. Ze hielpen me toen ik het slachtoffer werd van romantiekfraude. Ik werd gevraagd om de oplichterdocumentatie van transacties te verstrekken, wat ik deed, en toen vertelde ik hoe ik mijn geld verloor. Ik besloot ze een kans te geven, omdat ze je pas kosten in rekening brengen als ze je geld hebben teruggevorderd.

 37. Klaas

  Graag wil ik even contact met je. Ze hebben mij namelijk ook proberen te neppen

 38. Kelly

  Ik heb een vraag zou ik privé contact met u kunnen krijgen gaat om de desbetreffende personen

 39. Pieter

  Hoi rick
  Graag kom ik prive in contact met je
  Ik ben helaas ook de dupe geworden van deze 2
  Verdere info geef ik alleen via prive

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>