magento Service Temporarily Unavailable – Error 503

Service Temporarily Unavailable magento De foutmelding Serice Service Temporarily Unavailable – Error 503 betekent eigenlijk dat de Website in onderhoudsmodus staat.

Het zorgt er voor dat je webwinkel niet meer te bereiken is voor bezoekers. Verder is het zelfs onmogelijk om als beheerder in te loggen in het Beheer-dashboard.

Oorzaak foutmelding 503 Service Temporarily Unavailable

Deze Melding wordt tijdelijk getoond wanneer je iets installeert in Magento. Of wanneer je een extensie de-installeert.

Erro -503 magento Service Temporarily Unavailable

Het zorgt er voor dat een bezoeker met handelingen op de website niet de installatie of de-installatie kan verstoren. De installatie wordt daardoor afgeschermd van andere programma onderdelen, die verstorend kunnen werken.

Magento doet dit door een bestandje met de naam  maintenance.flag in de root van je website te plaatsen. Wanneer Magento dit bestand vindt “weet” Magento dat de onderhoudsmodus actief is.

Nadat een installatie of de-installatie voltooid is, behoort het bestand maintenance.flag te worden verwijderd. Dit doet Magento Connect tool ook bij (de)installatie van extensies. Maar soms gebeurt dat verwijderen niet. Ook bij een mislukte (de)installatie blijft dit bestand in de root staan.

De oplossing

Verwijder het bestand maintenance.flag uit de homedirectory van je Magento website. Indien caching ingeschakeld staat eventueel de cache legen.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Boek voor starter Magento


Boek voor starter met Magento (Nederlands)
Kickstart Magento
Auteur Robbert Ravensbergen
Kostprijs (rondom) € 19,95

 
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>