Op Internet internationaal betalen met een credit card – bijvoorbeeld visa card

Zelf betaal ik wereldwijd met een credit card. Dat is vrij veilig en wordt overal als betaalmiddel geaccepteerd.  Visa World Card Business is wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard.

Voor mij was het een aantal jaren geleden belangrijk om in Amerika te kunnen betalen.  Mede omdat examens voor mijn studie online via de VS werden afgenomen. Hiervoor heb ik besloten om de bekende VISA card te nemen. Dat bevalt nog steeds. Ook nu ik vaker inkopen in China en andere Aziatische landen doe, waar ik ook makkelijk met mijn creditcard kan betalen. Ook online adverteren kan met de VISA card betaald worden.

Maar je kunt natuurlijk ook een etentje in een restaurant of je hotelovernachting, of andere inkopen er makkelijk mee betalen wanneer je op reis bent. Standaard wordt € 2.500,- limiet gehanteerd.

Verzekerd tegen diefstal of beschadiging

Vrijwel alle aankopen die je met de Visa World Card Business doet zijn verzekerd tegen diefstal of beschadiging.

Vervangende Card bij verlies of diefstal

Raakt u tijdens uw zakenreis in het buitenland uw Visa World Card Business   kwijt, dan kunt u gebruikmaken van de Visa Global Service. Met deze service is het mogelijk binnen 48 uur een vervangende zakelijke creditcard of contant geld (Emergency Card of Emergency Cash) te ontvangen. – 180 dagen Aankoopverzekering;

Betalingen online controleren

Met “Mijn ICS Business” houdt je overzicht op bedrijfsbestedingen en kun je ook in het buitenland je transacties en bestedingsruimte controleren. De servicedesk van ICS is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Problemen worden daardoor snel opgelost, weet ik uit ervaring.  In mijn geval waren  het fouten door mijzelf, maar met de hulp van de medewerkers kreeg is snel inzicht in wat ik fout deed.

International Card Services BV

International Card Services BV (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 25 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en Mastercard.

Meer informatie of bestel een : Visa World Card Business

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>