Over WebPerspectief

Wie zit er achter WebPerspectief?

Mijn motto is : Ik leer terwijl ik schrijf, ik schrijf terwijl ik leer. Het mooiste is wanneer anderen mensen iets hebben aan mijn schrijfsels.

Mijn naam is Ellen en ik ben enthousiast over (bijna) alles wat internet behelst. Ik vind het belangrijk dat anderen bij het inrichten van een website makkelijker een betere keuze kunnen maken.  Ik geloof dat voor het maken van dergelijke weloverwogen keuzes niet iedereen een technische achtergrond hoeft te hebben. Maar dat het wel zinvol is je eerst goed te (laten) informeren. Aanleiding voor het schrijven van een artikel zijn vaak vragen van mensen in mijn omgeving die niet technisch met internet bezig zijn.

Ik houd me het meest bezig met hoe websites goed toegankelijk worden, veilig ingericht worden en goed gevonden kunnen worden. Mijn interesse wil ik graag delen met anderen. Hierbij probeer ik ingewikkelde dingen op een begrijpelijke manier uit te leggen. Ik hoop dat ik anderen hiermee kan helpen op wat voor wijze dan ook.

Ook schrijf ik voor mensen die wel meer in de techniek willen duiken. Omdat ik zelf daar ook van leer.  Ik leer van artikelen van anderen. En anderen krijgen hopelijk de mogelijkheid wijzer te worden door mijn artikelen.

Wanneer ik voor anderen schrijft dan moet ik eerst zelf goed in de materie zitten. Door te schrijven word ik me bewuster van mijn eigen kennis en wat ik nog bij moet spijkeren.

Mijn achtergrond is Bedrijfskundige Informatica (naast voedingsleer en biologie). Beroepsmatig werk ik vaak in intermediaire functies in heel diverse branches. En ben dan vaak bezig met applicatie beheer en website beheer. Daarbij ben ik de verbinding tussen techniek en de “gewone” mens. Waarbij wensen vertaald worden in technische eisen, en technische mogelijkheden begrijpelijk worden gemaakt voor anderen. Daardoor houd ik me zowel bezig met techniek als met mensen. Ik heb ook regelmatig gewerkt voor en op commerciële afdelingen. Waardoor de ontwikkelingen op internet en internet marketing mijn interesse heeft gekregen. Het is een onderwerp is waar ik me de laatste jaren regelmatig ook mee bezig ben.

Hopelijk vindt je hier informatie die je kunt gebruiken. Veel leesplezier!

Wanneer je WebPerstpectief leuk vindt, zeg het voort.
Ik ben enorm blij met elk doorgegeven compliment, link of like.

Adwords gecertificeerd

 

 

 

Certificaat mobile app analytics fundamentals