Waar zijn mijn Facebook Likes?

waar zijn mijn facebook likes geblevenWat ik handig vind van Likes op Facebook is dat wat je interesseert met een klik te vinden is. Ook na langere tijd dacht ik. Alleen dat viel even tegen. Ik kon ze niet zo snel terug vinden.

Op m´n eigen tijdlijn zie ik alleen maar de laatste likes.

Eigen likes op facebook link

Wanneer je op het linkje “Vind-ik-leuks” boven je eigen likes klikt, kom je bij een groot overzicht met suggesties. En geen overzicht van je eigen likes (irritant eigenlijk). Kijk je op de meest voor de hand liggende plekken, dan vindt je niets.

Wil je ze terug vinden dan moet je op de knop Activiteitenlogboek klikken. Daar kun je precies zien wat je allemaal hebt gedaan. Welke berichten je hebt geliked en waar je een reactie op hebt gegeven.

En in de rechter balk op “Vind ik leuks”. Je kunt dan kiezen tussen “Pagina´s en interesses” en Likes voor “Berichten en reacties”

Eigen likes op facebook activiteitenlogboek

Misschien wel een logische plek voor je Likes in de Facebook-logica. Niet een logische plek als je van basis website gebruik uit gaat, en op je gevoel ze zoekt.

Overzicht likes op facebook pagina´s

Wil je een overzicht waar (alleen) alle facebook pagina´s staan die je geliked hebt, dan kun je dat makkelijker doen. Ga naar je eigen profielpagina. klik  hiervoor rechts bovenaan in de blauwe balk op je eigen naam. Klik daarna op de tab ‘meer’,  en erna klik je op vind-ik-leuks. Hier vind je dus niet je likes van externe websites of likes op reacties van anderen.

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>