WooCommerce, de WordPress webwinkel / webshop CMS

WordPress is gratis. Het is de  eCommerce plugin die er voor zorgt dat WordPress omgezet wordt in een professionele webwinkel.  Daarbij is WooCommerce naadloos geïntegreerd met  WordPress.

Naast grote webwinkel ook klein budget webshop mogelijk

Hoewel je met WooCommerce een grote professionele webwinkels kunt draaien, heeft het als voordeel dat het minder zware webhosting vereist als het Magento webwinkel CMS. Daarom is dit ook erg geschikt voor een kleine webwinkel of een wanneer je een klein(er) budget hebt.

WooCommerce  heeft honderden gratis en premium  uitbreidingen (plugins en thema´s)

Verkopen van diverse soorten producten

Met WooCommerce, kunt je zowel fysieke en digitale goederen te verkopen in alle soorten en maten en productvariaties. Je kunt zelfs affiliate producten verkopen.

Met betaalde extensies kunt u boekingen, lidmaatschappen, en terugkerende (bijvoorbeeld maandelijkse, wekelijkse) abonnementen aanbieden. Ook kortingen en aanbiedingen zijn mogelijk. WooCommerce ondersteunt zelfs dropshipping.

Uitgebreide verzendingsmogelijkheden

Je kunt verzenden waarheen je wilt, met  gratis verzending, vast bedrag of op gewicht berekende  prijzen. Ook kun je de verzending beperken naar bepaalde landen of juist wel helemaal wereldwijd toestaan.

Uitgebreide betalingsmogelijkheden

WooCommerce wordt geleverd met de mogelijkheid voor creditcards, PayPal, overschrijvingen, en contant geld bij aflevering. Er zijn ook mogelijkheden om extra opties en regiospecifieke betalingsopties te integreren.

WooCommerce geeft je het volledige beheer over je winkel. Denk aan belastingen, voorraadniveaus, klant accounts.  Toevoegen en verwijderen van uitbreidingen en het uiterlijk veranderen.

De Woocommerce handleiding bestellen

Wordpress-Woocommerce-webshop

bestel-boek

 

Titel : Webshop met WooCommerce
Auteur: Roy Sahupala

 

 

 

 

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>